Indiana · Ballot measure

Public Question #2: Where city and town court judges may live

On the ballot: November 3, 2026 Legislatively referred constitutional amendment

A YES vote means

A city or town court judge could live in the county where the court is located or in the bordering Indiana county closest to the city or town.

A NO vote means

The current residency requirement for city and town court judges in Article 6, Section 6 stays unchanged.